Leer improviseren op piano of keyboard

Leer improviseren op piano of keyboard

Wil jij (weer) genieten van pianospelen? Met muziek jouw eigen wereld en die van de mensen om je heen een beetje mooier maken? Droom je van moeiteloos pianospelen en heb je zin om (eindelijk weer) aan de slag te gaan met de piano? Dan is online pianoles academie Keys to Magic wellicht iets voor jou!

Leer vrij te improviseren op je piano of keyboard en verwonder je over de prachtige muziek die uit je vingers komt.

Probeer onze gratis proefles >>

Probeer onze gratis proefles

Blaas je piano of keyboard nieuw leven in met onze gratis proefles.

Gratis proefles proberen >>

Blijf op de hoogte

Wil je regelmatig inspiratie ontvangen per e-mail over intuïtief pianospelen en onze online pianoles academie? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. Je kan je op elk gewenst moment weer uitschrijven.

 

Wat anderen zeggen over onze online piano cursussen

Vernieuwend

Rated 5 out of 5
21 maart 2021

Al jaren speel ik geen piano meer ivm drukte zoals het gezin en werk ed. Het bespelen van bladmuziek vraagt oefening en dat kwam er bij mij niet meer van. Daardoor maakte ik de stap naar het bespelen van de piano bijna helemaal niet meer.
Door de beginnerscursus heb ik een helpende hand gevonden om mijn piano weer wat vaker op te zoeken en het fijne is dat het niet geeft of ik dat vaak doe of niet. Gewoon wanneer ik daar zin in heb kan ik even plaatsnemen achter de piano en zie ik vanzelf wat er uit mijn vingers komt. Soms ben ik verbaasd over de leuke klanken die ik mag ontdekken.
Nu maak ik steeds vaker weer de stap om even piano te spelen. Het voelt veel vrijer om op deze manier te spelen en ik ben reuze blij daarmee ❤

Avatar for Kim
Kim

Bekijk meer recensies

Blog

Logo Magisch Pianospelen

Sabine en Folkert helpen pianisten vrij te worden achter hun piano en de liefde voor het pianospelen weer terug te vinden of juist te ontdekken via hun online pianoles school Keys to Magic.

Folkert en Sabine