Voor beginners en gevorderden

Pianobevrijding

Speel je al langer piano of heb je eerder les gehad? Loop je soms vast in het pianospelen en wil je de liefde voor muziek maken weer helemaal terugvinden? Lijkt het je heerlijk om je helemaal vrij te voelen achter de piano, en moeiteloos eigen muziek te kunnen creëren?

Dan is Pianobevrijding van Keys to Magic helemaal voor jou!

Let op: Deze cursus start op zaterdag 1 mei

Klik hier voor meer informatie

Wat houdt het in?

In 6 maanden begeleiden we je naar meer vrijheid, creativiteit en plezier achter je piano! 4 live calls met persoonlijke coaching, nieuwe inspiratie en inzichten. Maximaal 25 deelnemers. Elke maand komen er nieuwe lessen beschikbaar en bouwen we verder op de diverse thema’s. Heel veel voorbeelden, tips en inspiratie om je muziek mooier te maken en vorm te geven. Leer je eigen verbeeldingskracht in te zetten en geniet van jouw unieke improvisaties. Ontdek de helende werking van pianospelen en breng je creativiteit in een stroomversnelling. Bonus: Inclusief alle lessen uit de Beginnerscursus Intuïtief Pianospelen

De investering voor deze cursus is 599 euro incl. btw.

Klik hier voor meer informatie

Als je net begint met pianospelen

Beginnerscursus Intuïtief Pianospelen

Wil jij op een heel ontspannen manier starten met pianospelen en de magie van intuïtief pianospelen ontdekken? Begin je pas met pianospelen? Of heb je heel lang geleden les gehad en wil je pianospelen met heel veel ruimte om jouw eigen muzikale geluid te vinden?

Dan past de Beginnerscursus Intuïtief Pianospelen van Keys to Magic helemaal bij jou!

Klik hier voor meer informatie

Wat houdt het in?

Een unieke pianocursus waarin je leert pianospelen vanuit ontspanning en plezier. In acht weken (+ onboarding) leer je de basis van het pianospelen met heel veel ruimte om je eigen muziek te maken en je creativiteit aan te wakkeren. In totaal 42 video’s en 6 begeleide pianomeditaties. Geheel online te volgen, met elke week nieuwe voorbeelden, inspiratie en helemaal op je eigen tempo te volgen. Je kunt de lessen ook later bekijken, dus wanneer het jou uitkomt. Stap voor stap nemen we je mee in het plezier van pianospelen. Je hoeft niet hard te werken en ook geen noten te kunnen lezen. Vanaf de eerste les ruimte voor jouw ervaring als pianist en voor jouw creativiteit, eigenheid en voor het plezier van pianospelen.

De investering voor deze cursus is 199 euro incl. btw.

Nu inschrijven

Klik hier voor meer informatie