Instapcursus voor beginnende pianisten

Beginnerscursus Intuïtief Pianospelen

Wil jij op een heel ontspannen manier starten met pianospelen? Of heb je lang geleden les gehad en wil je pianospelen met heel veel ruimte om jouw eigen muzikale geluid te vinden?

Dan past de Beginnerscursus Intuïtief Pianospelen van Keys to Magic helemaal bij jou.

Te bestellen voor 197 euro incl. btw.

Meer informatie

Nu bestellen

Instapcursus voor pianisten met enige speelervaring

Entrance

Merk je dat je vaak hetzelfde speelt? Of dat het pianospelen wat stroef aanvoelt? Heb je zin in een geheel nieuwe piano-ervaring?

Entrance is jouw ingang naar muzikale vernieuwing! Ontdek een wereld vol mogelijkheden, verbeter je pianospel en herontdek de magie van muziek. Stap binnen bij Entrance en laat de klanken van je piano tot leven komen. 💫 🎹

Te bestellen voor 197 euro incl. btw.

Meer informatie

Nu bestellen

Voor beginnende én gevorderde pianisten

Pianobevrijding

Loop je soms vast in het pianospelen en lijkt het je geweldig de liefde voor muziek weer helemaal terugvinden? Lijkt het je heerlijk om je helemaal vrij te voelen achter de piano, en moeiteloos eigen muziek te kunnen creëren?

Dan is Pianobevrijding van Keys to Magic helemaal voor jou! Sabine en Folkert nemen je mee op reis in het intuïtief pianospelen en delen al hun kennis en expertise over pianospelen in deze superfijne cursus.

Ook krijg je toegang tot onze maandelijkse live online groepsles en toegang tot de Keys to Magic community. 🦋

Te bestellen voor 880 euro incl. btw.

Meer informatie

Nu bestellen

 

Marjolein van Hout
Marjolein van Hout
De groepslessen zijn altijd verrassend. Gisteren had ik eigenlijk niet zo'n zin maar ging toch meedoen. En dan is het toch heel bijzonder dat er al improviserend met een paar aanwijzingen je hele mooie muziek maakt en kan genieten van de piano! Bedankt !
ria wolbink
ria wolbink
Top 🎹 pianoles. Het zorg dat ik echt weer een uurtje speel met creatieve input die makkelijk te volgen is. Even weg en op muziekpad waar je echt blij van wordt en op een leuke manier wat van leert.
Kirsten Van Der Schueren
Kirsten Van Der Schueren
Het is heel fijn om op deze manier met pianospelen bezig te zijn. Ik geraak heel erg geïnspireerd om mijn eigen ding te kunnen doen op piano. Het gaat stap voor stap, op je eigen tempo en zo kunnen spelen is fantastisch. Je krijgt een heleboel tips om zelf naar hartelust te kunnen spelen op je eigen niveau.
kitty schaap
kitty schaap
Mooi verzorgde cursus met zeer goed te volgen werkbladen en filmpjes. Het enthousiasme spat er vanaf. En het werkt nog ook!
Sandra Knaap
Sandra Knaap
De beginnerscursusvolg ik naast klassieke lessen en zorgen voor een fijne, vrijere afwisseling. Ik doe ze op mijn eigen tempo, wanneer ik zin heb. Aanrader! Sandra.
Maarten J Eykman
Maarten J Eykman
Een heel fijne cursus piano improvisatie. Rustig uitgelegd, breder dan je verwacht en veel resultaat. Kennis van pianospelen is geen must, wel een pre.
Genol de Jong
Genol de Jong
Daar staat je piano of je keyboard, je doet er niets of te weinig mee, geen plezier, geen progressie, geen muziek, geen idee. Dan reikt er plots iemand een hand, Sabine en Folkert zeggen alsjeblieft, vind plezier terug op onze manier, speel op gevoel, speel intuïtief. Ontdek dan wat er mogelijk is, zij zullen het je uitleggen, ervaar door hun enthousiasme, dat toetsen zoveel kunnen zeggen.
Kathy Soenens
Kathy Soenens
ik had minder en minder motivatie en zin om piano te spelen , was het moe om te moeten oefenen .... Zocht een manier om dat terug te vinden toen kwam keys to magic op mijn pad . Wauw.... het raakte me diep en het was alsof een nieuwe deur openging . Ja, ik werd één met mijn piano ! Dank je wel hiervoor!
Louise Bloem
Louise Bloem
Heel lang niet meer piano gespeeld. Door de lessen van Folkert en Sabine weer helemaal de smaak te pakken. Heerlijk om te improviseren en vrij te zijn eigen muziek te vinden. Intussen leer ik ook over akkoorden, toonladders en muziek lezen. Echt een topper.
Safiya Bos
Safiya Bos
Ben heel blij dat ik gekozen heb voor jullie cursus. Jullie geven zoveel mooie inspiratie mee in jullie lessen. Ik speel nu 12 jaar piano. Door deze andere wijze van spelen leer ik de piano pas echt kennen. Top!!!! Op de foto speel ik op het strand van Terschelling, piano stond daar nog na ‘t Oerol festival.

 

1 op 1 begeleiding

1 op 1 VIP traject

Verlang je naar een diepere connectie met muziek en persoonlijke begeleiding op maat?

In ons 1 op 1 VIP traject bieden wij:

💖 Een fijne setting waarin we samen de vrijheid, de kracht en de magie van intuïtief pianospelen verkennen: muziek maken vanuit het hart.

🎹 Uitgebreide aandacht voor harmonisch begrip en technische vaardigheden, met inspirerende oefeningen voor thuis.

💫 Een veilige ruimte om eventuele creatieve blokkades te doorbreken en waarin jij je ware muzikale potentieel ontdekt.

📅 Het VIP traject bestaat uit 4 sessies van 2,5 uur, verspreid over 4 maanden. Daarnaast is er een tweewekelijkse call van 30 minuten.

Kortom een prachtige kans om je muzikale reis naar het volgende niveau te tillen. 🚀

Prijs: 3.000 euro excl. btw

Wil je weten of het 1 op 1 traject bij jou past?

Plan een telefoongesprek met ons in.

Logo Magisch Pianospelen