Instapcursus voor beginnende pianisten

Beginnerscursus Intuïtief Pianospelen

Wil jij op een heel ontspannen manier starten met pianospelen? Of heb je lang geleden les gehad en wil je pianospelen met heel veel ruimte om jouw eigen muzikale geluid te vinden?

Dan past de Beginnerscursus Intuïtief Pianospelen van Keys to Magic helemaal bij jou.

Te bestellen voor 197 euro incl. btw.

Meer informatie

Nu bestellen

Instapcursus voor pianisten met enige speelervaring

Entrance

Merk je dat je vaak hetzelfde speelt? Of dat het pianospelen wat stroef aanvoelt? Heb je zin in een geheel nieuwe piano-ervaring?

Entrance is jouw ingang naar muzikale vernieuwing! Ontdek een wereld vol mogelijkheden, verbeter je pianospel en herontdek de magie van muziek. Stap binnen bij Entrance en laat de klanken van je piano tot leven komen. 💫 🎹

Te bestellen voor 197 euro incl. btw.

Meer informatie

Nu bestellen

Ons vlaggenschip programma voor beginnende én gevorderde pianisten

Pianobevrijding van Keys to Magic

Loop je soms vast in het pianospelen en lijkt het je geweldig de liefde voor muziek weer helemaal terugvinden? Lijkt het je heerlijk om je helemaal vrij te voelen achter de piano, en moeiteloos eigen muziek te kunnen creëren?

Dan is Pianobevrijding van Keys to Magic helemaal voor jou! Sabine en Folkert nemen je mee op reis in het intuïtief pianospelen en delen al hun kennis en expertise over pianospelen in deze superfijne cursus.

Ook krijg je toegang tot onze maandelijkse live online groepsles en toegang tot de Keys to Magic community. 🦋

Meer informatie

 

Elly Schillern
Elly Schillern
Een heel andere en leuke manier om piano te leren spelen of om opnieuw te beginnen na heel lang niet gespeeld te hebben....voor mij is mijn piano geen meubelstuk meer maar wordt weer dagelijks gebruikt !!! Een aanrader!!!
Nelly Pierreux
Nelly Pierreux
Hun enthousiasme, zachtheid, bereikbaarheid, openheid en begrip, los van hun vanzelfsprekende professionaliteit, hebben eindelijk mijn weerstand, ondanks het verlangen, voor 99% weggewerkt. De beginnerscursus in sneltrein doorlopen en nu, met veel geduld pianobevrijding aan het laten gebeuren. Ook "entrance" staat al te wachten. Stilaan ontmoet mijn enthousiasme het hunne. Bedankt Sabine en Folkert.
Irene Kikstra
Irene Kikstra
Wat mij deed besluiten om de cursus pianobevrijding aan te schaffen is dat ik wel speelde, maar bleef hangen bij bepaalde liedjes en stukken. Ik wilde graag, als er ergens een piano staat, zonder vrees gaan zitten en spelen, zonder de angst dat iedereen op me let en zonder angst om fouten te maken . Dit is een heel eind gelukt. Ik heb weer veel plezier in het spelen, zit dagelijks soms uren, soms maar 10 minuten te spelen. En soms ook een paar dagen niet. Je krijgt veel info over akkoorden en harmonie, en veel ruimte voor eigen invulling. Ik denk, dat ik ook door vaker te spelen, en de lessen waar ik op terug kan vallen, ook van Entrance, een hele sprong heb gemaakt. Bedankt Sabine en Folkert, voor de rustige manier van de uitleg en ook toch het interactieve deel, met de groepslessen en altijd antwoord op je vragen. En voor het feit dat ik weer heel veel plezier heb gekregen in pianospelen!
kitty schaap
kitty schaap
Mooi verzorgde cursus met zeer goed te volgen werkbladen en filmpjes. En het werkt nog ook. Ik heb geleerd om naar mezelf te luisteren. Daar wordt alles mooier van. En dat is een grote verworvenheid.
Marjolein van Hout
Marjolein van Hout
De groepslessen zijn altijd verrassend. Gisteren had ik eigenlijk niet zo'n zin maar ging toch meedoen. En dan is het toch heel bijzonder dat er al improviserend met een paar aanwijzingen je hele mooie muziek maakt en kan genieten van de piano! Bedankt !
ria wolbink
ria wolbink
Top 🎹 pianoles. Het zorg dat ik echt weer een uurtje speel met creatieve input die makkelijk te volgen is. Even weg en op muziekpad waar je echt blij van wordt en op een leuke manier wat van leert.
Kirsten Van Der Schueren
Kirsten Van Der Schueren
Het is heel fijn om op deze manier met pianospelen bezig te zijn. Ik geraak heel erg geïnspireerd om mijn eigen ding te kunnen doen op piano. Het gaat stap voor stap, op je eigen tempo en zo kunnen spelen is fantastisch. Je krijgt een heleboel tips om zelf naar hartelust te kunnen spelen op je eigen niveau.
Sandra Knaap
Sandra Knaap
De beginnerscursusvolg ik naast klassieke lessen en zorgen voor een fijne, vrijere afwisseling. Ik doe ze op mijn eigen tempo, wanneer ik zin heb. Aanrader! Sandra.
Maarten J Eykman
Maarten J Eykman
Een heel fijne cursus piano improvisatie. Rustig uitgelegd, breder dan je verwacht en veel resultaat. Kennis van pianospelen is geen must, wel een pre.

 

1 op 1 begeleiding

1 op 1 VIP traject

Verlang je naar een diepere connectie met muziek en persoonlijke begeleiding op maat?

In ons 1 op 1 VIP traject bieden wij:

💖 Een fijne setting waarin we samen de vrijheid, de kracht en de magie van intuïtief pianospelen verkennen: muziek maken vanuit het hart.

🎹 Uitgebreide aandacht voor harmonisch begrip en technische vaardigheden, met inspirerende oefeningen voor thuis.

💫 Een veilige ruimte om eventuele creatieve blokkades te doorbreken en waarin jij je ware muzikale potentieel ontdekt.

📅 Het VIP traject bestaat uit 4 sessies van 2,5 uur, verspreid over 4 maanden. Daarnaast is er een tweewekelijkse call van 30 minuten.

Kortom een prachtige kans om je muzikale reis naar het volgende niveau te tillen. 🚀

Investering: 3.000 euro excl. btw

Wil je weten of het 1 op 1 traject bij jou past?

Plan een telefoongesprek met ons in.

Logo Magisch Pianospelen