Voor de beginnende pianist

Beginnerscursus Intuïtief Pianospelen

Wil jij op een heel ontspannen manier starten met pianospelen en de magie van intuïtief pianospelen ontdekken? Heb je nooit eerder les gehad (of heel lang geleden) en wil je de basis leren van het pianospelen, met heel veel ruimte om jouw eigen muzikale geluid te vinden?

Dan past de beginnerscursus van Keys to Magic helemaal bij jou!

De investering voor deze cursus is 197 euro incl. btw.

Klik hier voor meer informatie

Wat houdt het in?

Een unieke pianocursus waarin je leert pianospelen vanuit ontspanning en plezier. In acht weken leer je de basis van het pianospelen met heel veel ruimte om je eigen muziek te maken en je creativiteit aan te wakkeren. Leer vanuit ontspanning betekenisvolle & magische muziek te maken Geheel online te volgen, met elke week nieuwe voorbeelden, inspiratie en helemaal op je eigen tempo te volgen. Stap voor stap nemen we je mee in het plezier van pianospelen. Je hoeft niet hard te werken en ook geen noten te kunnen lezen. Vanaf de eerste les ruimte voor jouw ervaring als pianist en voor jouw creativiteit, eigenheid en voor het plezier van pianospelen. Ervaar hoe leuk en moeiteloos het kan zijn om iets nieuws te leren vanuit ontspanning, nieuwsgierigheid en verwondering.

Klik hier voor meer informatie

Voor de pianist met (enige) ervaring

Keys to Magic

Speel je al langer piano en heb je eerder les gehad? Loop je soms vast in het pianospelen en wil je de liefde voor muziek maken weer helemaal terugvinden? Lijkt het je heerlijk om je helemaal vrij te voelen achter de piano, en eigen muziek te kunnen creëren?

Dan is de online academie van Keys to Magic voor jou!

Klik hier voor meer informatie

Wat houdt het in?

Toegang tot een online omgeving waarin je alles leert over intuïtief pianospelen Leren omgaan met zelfkritiek en perfectionisme tijdens het pianospelen en genieten van het spelen van betekenisvolle & magische muziek. Ontdekken wat het betekent om je helemaal vrij te voelen achter de piano en jezelf en anderen te verrassen met jouw muzikale creatiekracht. Heel veel voorbeelden, tips en inspiratie om je muziek mooier te maken en vorm te geven. Leer je eigen verbeeldingskracht in te zetten en geniet van jouw unieke improvisaties en muzikale wendingen. Ontdek de helende werking van pianospelen en breng je creativiteit in een stroomversnelling. Toegang tot online groepslessen waarin je al je vragen kunt stellen en begeleid wordt tijdens verrassende creatieve oefeningen.

Klik hier voor meer informatie