Op donderdag 1 oktober gaan we van start met onze nieuwe Beginnerscursus Intuïtief Pianospelen. Je kunt je nog aanmelden tot 1 oktober om 10.00 uur! Onze korting van 47 euro is tevens geldig tot die tijd.

Beginnerscursus

Leer intuïtief pianospelen

Heb jij zin om iets nieuws te leren? Je liefde voor de piano om te zetten in actie en zelf te ervaren hoe het is om magisch mooie muziek te spelen?

Ik hoef niet verder te lezen, ik doe mee!

Ga op ontdekkingsreis met de klanken van de piano...

Leer de basis van het pianospelen, maar ga vooral op zoek naar jouw eigen muzikale geluid. Leer om je eigen liedjes te creëren en geniet van de klanken die er via jou mogen ontstaan.

"Zelf speel ik al jaren piano en dat ging altijd met ups en downs. Met heel veel plezier begon ik aan mijn studie klassiek piano aan het conservatorium, maar het leverde ook spanning op, angst om te falen en na mijn afstuderen: tegenzin om te spelen.  Per toeval eigenlijk ontdekte ik hoe het is om piano te spelen vanuit verbinding met mezelf door middel van meditatie. Ik geniet nu weer 100% van het prachtige instrument de piano." - Sabine

Merk jij dat je...

Altijd nog een stille wens koestert om te beginnen met pianospelen Ontzettend kunt genieten van pianomuziek Stiekem wilde dat je al eerder was begonnen met pianolessen Een beetje tegen die eerste stap aanhikt Nu zin hebt om iets nieuws te leren Ertegenop ziet om het notenschrift te leren lezen Je aangetrokken voelt tot muziek & creativiteit Het heerlijk zou vinden om lekker piano te kunnen spelen

Ja, dit ben ik!

Ontdek de helende werking van pianospelen

Maak van je piano of keyboard een plek waar je altijd heerlijk tot ontspanning kan komen. Leer om liefdevol, vanuit plezier en nieuwsgierigheid piano te spelen.

Wat krijg je?

Acht weken lang ontvang je per week een uitgebreide video module waarin we je aan de hand van voorbeelden, creatieve oefeningen en meditatieve pianoflows meenemen in de wereld van het intuïtief pianospelen. Elke week ontvang je ten minste drie opdrachten waarmee je aan de slag kunt om je eigen creativiteit achter de piano te ontdekken. Daarnaast behandelen we de basis die nodig is om lekker te kunnen gaan spelen. Bij elke module ontvang je een bijbehorend werkblad, waarin alle muzikale oefeningen heel duidelijk zijn, zodat je helemaal op je eigen tempo de piano kunt gaan verkennen.

Heb jij zin om...

Meer creativiteit in je leven te ervaren Altijd een creatieve uitlaatklep te hebben Meer in contact te komen met je gevoelens via muziek Je verbeeldingskracht de ruimte te geven Te gaan genieten van pianospelen Je creativiteit in een stroomversnelling te brengen De helende werking van muziek te ervaren Zelf te ervaren hoe het is om pianist te zijn

Ja, ik geef mezelf dit cadeau!

Hoe is de cursus opgebouwd?

Get ready
Get Ready

Introductie: bereid je voor op de beginnerscursus door alvast in de flow te komen en je intentie te bepalen.

Week 1
Week 1

Jij als pianist: vind een fijne houding, ontdek hoe het is om meteen sfeer te maken en voel je als een magiër achter de piano.

Week 2
Week 2

Navigeren over je klavier: vind je weg over de toetsen van de piano, maak kennis met dynamiek en voer een muzikaal gesprek met beide handen.

Week 3
Week 3

Beweging en stilstand: maak je vingers soepel door in te spelen, leer te spelen met twee handen en ervaar de piano als jouw koninkrijk.

Week 4
Week 4

Spanning en ontspanning: leer een nieuw lied om te spelen, met ruimte voor eigen creativiteit, leer 'foute' noten te omarmen en geniet van jouw eigen muziek.

Week 5
Week 5

Gebroken akkoorden & pedaal: leer om je pedaal te gebruiken, maak prachtige romantische muziek en leer een mooi slot te maken aan je improvisatie of liedje.

Week 6
Week 6

Meer over akkoorden: leer akkoorden toe te passen, gebruik je verbeeldingskracht en leer improviseren.

Week 7
Week 7

Toonladders: maak snelheid in je muziek, leer een prachtig nieuw stuk spelen, maak gebruik van nieuw geleerde techniek en spreek je innerlijke krijger aan.

Week 8
Week 8

Succesen vieren & hoe verder: afsluitende module met ruimte voor vragen en een samenvattende les en een kijkje vooruit.

Wat kost het?

De investering van dit online pianoles programma bedraagt tijdelijk 150 euro incl. btw. (In plaats van 197 euro.) Als je meedoet met de beginnerscursus behoud je een jaar lang toegang. Dit betekent dat je de lessen zo vaak kunt doen als je fijn vindt. Alle filmpjes, meditaties, muziek, werkbladen etc. blijven een jaar voor jou beschikbaar.

100% tevredenheidsgarantie. Als het programma je om wat voor reden dan ook niet bevalt, kun je binnen 14 dagen na de start van het programma stoppen en krijg je je gehele investering terug. No questions asked. We durven dit aan te bieden omdat we weten dat dit programma (met de juiste intentie en commitment) enorm waardevol zal zijn voor jouw muzikale ontwikkeling.

Deze cursus is niet voor iedereen weggelegd. Als je graag op de klassieke manier wilt leren pianospelen, is het niet de ideale cursus voor je. Heb je echter zin om iets nieuws te proberen? Wil je jezelf verrassen met je eigen muzikaliteit? Voel je je moedig en ben je klaar om je innerlijke musicus aan te wakkeren?

Jaaa, ik wil leren intuïtief pianospelen!

Reacties van anderen op de lessen uit Keys to Magic

“Toen ik de proeflessen had gevolgd wist ik, dit is wat ik al heel lang zoek. Begeleiding om te improviseren met veel spel inspiratie, hele bruikbare aanwijzingen en een muzikale onderbouwing die uitnodigt om te spelen zonder stress, frustratie en beoordeling. Ik speel nu met plezier en verwondering. Geen prestatie maar een ontdekkingstocht.” - Joy

“Ik merk dat ik me soms zelfs tot mijn eigen verrassing kan “verliezen” in het pianospelen en met het pedaal erbij helemaal los ga. Soms krijg ik zelfs het gevoel dat ik speel alsof ik een groot musicus ben. Ik weet wel dat ik een beginnende leerling ben, maar vind het grappig dat ik dan toch al zo’n gevoel erbij kan krijgen door los en vol power over die toetsen te bewegen.” - Yvonne

“Ik heb al zo’n 15 jaar geen piano gespeeld, terwijl ik vroeger vele jaren les heb gehad. Steeds wilde ik weer beginnen, maar het kwam er niet van. Toevallig zag ik jullie aankondiging op Facebook en ik was gewoon benieuwd hoe het zou zijn om op een andere manier met piano spelen bezig te zijn, want improviseren is iets wat ik nooit gedacht had te kunnen. Het heeft me nu al veel opgeleverd: opeens speel ik bijna elke dag en ik ben verbaasd dat ik inderdaad gewoon aan het improviseren ben." - Mariëlle

Doe je mee?

Met de lessen die we hebben samengesteld voor Beginnerscursus Intuïtief Pianospelen kan ook jij gaan ervaren hoe het is om echt vanuit flow te spelen. Natuurlijk zitten er daarnaast ook praktische lessen in, zodat je echt vanaf de basis kunt leren welke tools je tot je beschikking hebt om te improviseren op de piano.

Door echt op een vernieuwende manier te gaan kijken naar muziek maken en te genieten van de klanken die je met de piano kan maken wordt je leerproces zoveel makkelijker en leuker. Je kunt echt gaan genieten van alles wat je eventueel al kan achter de piano en vanaf het eerste begin al magisch mooie muziek gaan maken.

Yes, ik meld me aan voor de beginnerscursus intuïtief pianospelen