Onze Beginnerscursus Intuïtief Pianospelen is tot 1 december slechts 150 euro. Klik hier voor meer informatie.

Recensies

tot rust komen achter de piano

5,0 score
11 november 2020

Ik was al langere tijd op zoek om een muziekinstrument te gaan leren bespelen. Maar ik wilde echt geen noten leren. Een van de redenen is dat ik sinds drie jaar een beperking heb opgelopen en hierdoor maar kort op iets kan concentreren. En ik wilde graag iets vanuit mijn gevoel doen ipv vanuit mijn hoofd. Toen ik een oude piano kon overnemen ben ik gaan kijken op internet en had ik het geluk om op de site van Sabine en Folkert te komen. Ik heb me ingeschreven voor de beginnerscursus en ik vind het nu heerlijk om achter de piano te gaan zitten en al heel snel een melodie te kunnen spelen terwijl ik geen noot daarvoor hoef te leren. En ook belangrijk, wanneer ik daar zin in heb. Sabine en Folkert leggen het heel prettig en rustig uit en de filmpjes zijn duidelijk en overzichtelijk. Het is echt een verrijking van mijn leven geworden. Heb er geen moment spijt van gehad.

Aafje

Tweede golf

5,0 score
11 november 2020

Als er een tweede golf komt, had ik met mezelf afgesproken, dan neem ik weer piano les… dan heb ik meer tijd, want mijn werk is stil gevallen…. maar hoe dan en bij wie?
Ik kwam magisch piano spelen tegen op Facebook en heb schoorvoetend een proefles genomen…
Folkert en Sabine introduceren een hele nieuwe manier van leren spelen op de piano!
Wat als ‘spelen’ , plezier en ontspannen weer boven aan komen staan.
Wat als je niet precies volgens het boekje gaat leren…F &S hebben een prachtige cursus opgezet, met filmpjes, geluidsopnames en werkbladen op een leuke, inspirerende en ongedwongen manier.
Ze vertellen over zichzelf hoe ze via de klassieke manier van leren vast kwamen te zitten en zo deze manier ontwikkeld hebben.
Dat herken ik ook bij mijn eigen piano lessen van vroeger, ik voelde me verkrampt spelen.
Ik ben heel blij met F & S, met de mooie klanken die weer uit mijn piano komen, dat ik de stap heb durven zetten om weer les te nemen en mijn plezier in piano spelen terug heb gevonden!
Hartelijke groeten van Karin Gjaltema

Karin