Piano leren spelen zonder noten

Leer pianospelen zonder noten te hoeven leren, vanuit ontspanning en ontdek de meesterlijke muzikant in jezelf.

Leer pianospelen zonder noten

Wil jij leren pianospelen zonder noten te hoeven lezen. Met muziek jouw eigen wereld en die van de mensen om je heen een beetje mooier maken? Droom je van moeiteloos pianospelen en heb je zin om (eindelijk weer) aan de slag te gaan met de piano?

In onze cursussen ontdek je je eigen muzikale geluid en hoef je geen noten te kunnen lezen.

Probeer onze gratis proefles

Onze online piano cursussen

Voor de beginnende pianist

Beginnerscursus Intuïtief Pianospelen

Wil jij op een heel ontspannen manier starten met pianospelen? Of heb je lang geleden les gehad en wil je pianospelen met heel veel ruimte om jouw eigen muzikale geluid te vinden?

Dan past de Beginnerscursus Intuïtief Pianospelen van Keys to Magic helemaal bij jou.

Meer informatie + aanmelden

Wat houdt het in?

Een superfijne cursus waarin je de basis leert van het pianospelen vanuit ontspanning en verwondering. Heel veel ruimte om je eigen geluid te ontdekken en je creativiteit aan te wakkeren. Cursus van 8 weken met onboarding. Met elke week 3 tot 5 praktische lessen. Geheel in je eigen tempo te volgen. Na de cursus behoud je onbeperkt toegang.

Meer informatie + aanmelden

Voor beginnende en gevorderde pianisten

Pianobevrijding

Loop je soms vast in het pianospelen en wil je de liefde voor muziek maken weer helemaal terugvinden? Lijkt het je heerlijk om je helemaal vrij te voelen achter de piano, en moeiteloos eigen muziek te kunnen creëren?

Dan is Pianobevrijding van Keys to Magic helemaal voor jou!

Meer informatie + aanmelden

Wat houdt het in?

Word vrij achter je piano of keyboard en breng je muzikale creativiteit in een stroomversnelling. Regelmatig live calls waarin je je vragen kunt stellen en nieuwe inspiratie kunt opdoen. 75+ lessen met heel veel praktische voorbeelden, tips en inspiratie om je muziek mooier te maken en vorm te geven. Leer meer over akkoorden en toonladders en voel je vrij achter je piano. Bonus: Inclusief alle lessen uit onze Beginnerscursus Intuïtief Pianospelen

Meer informatie + aanmelden

Wat anderen zeggen over onze cursussen

Recensie Beginnerscursus

Rated 5 out of 5
30 juli 2022

Ik ben begonnen met de cursus omdat ik het pianospelen weer wilde oppakken na 13 jaar niet meer gespeeld te hebben. Daarvoor heb ik ongeveer 10 jaar les gehad.
De intuïtieve cursus was een erg prettige manier voor mij om het pianospelen weer op te pakken. Het was erg speels, gemakkelijk en het ging voor mij meer over het horen van klanken en daarvan genieten. Het speels gebruiken van de toetsen, zonder direct fantastische stukken te hoeven kunnen spelen. Ik vond de cursus soms heel meditatief. Heerlijk ontspannend. En al doende leerde ik over akkoorden, en over het gebruik van het pedaal ( die ik tijdens mijn pianoles nog nooit had gebruikt). Maar het plezier bleef voorop staan.

Avatar for Marie-Jose
Marie-Jose

Pianospelen als ontspanning

Rated 5 out of 5
3 januari 2022

Ik gun iedereen de Beginnerscursus Intuïtief Pianospelen. Ik heb hiermee mijn liefde voor piano hervonden. Pianospelen ter ontspanning, zonder stress of spanning, wat een gouden en onbetaalbare les. Heel veel dank Sabine en Folkert!

Avatar for Irene
Irene

Vernieuwend

Rated 5 out of 5
21 maart 2021

Al jaren speel ik geen piano meer ivm drukte zoals het gezin en werk ed. Het bespelen van bladmuziek vraagt oefening en dat kwam er bij mij niet meer van. Daardoor maakte ik de stap naar het bespelen van de piano bijna helemaal niet meer.
Door de beginnerscursus heb ik een helpende hand gevonden om mijn piano weer wat vaker op te zoeken en het fijne is dat het niet geeft of ik dat vaak doe of niet. Gewoon wanneer ik daar zin in heb kan ik even plaatsnemen achter de piano en zie ik vanzelf wat er uit mijn vingers komt. Soms ben ik verbaasd over de leuke klanken die ik mag ontdekken.
Nu maak ik steeds vaker weer de stap om even piano te spelen. Het voelt veel vrijer om op deze manier te spelen en ik ben reuze blij daarmee ❤

Avatar for Kim
Kim

Lees meer ervaringen

Kom naar onze gratis live masterclass

Logo Magisch Pianospelen