Logo Keys to Magic

Ontdek de meesterlijke muzikant in jezelf

Keys to Magic

Uniek pianoles programma + Alle genoemde bonussen + 6 maanden traject Pianobevrijding + Live coaching calls + Toegang tot de Keys to Magic Community

In een keer betalen: Je investering bedraagt 599,- incl. btw

In termijnen betalen: In 6 maandelijkse termijnen van 105,- incl. btw.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️️

Ik speel weer met veel zin piano, en ik merk dat ik al best leuke improvisaties kan spelen, en dat terwijl ik de keren dat ik dat de afgelopen 40 jaar dat probeerde het nooit echt lukte.
- Santo

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️️

Ik vond het GEWELDIG. Deze cursus heeft een totaal andere aanpak. Zeer creatief en erg op gevoel wat goed bij mij aansluit. Je leert de piano op een fijne en rustige manier kennen.
- Yolanda

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️️

Ik heb rust gevonden achter mijn piano in plaats van steeds feilloos gehaast de pianoliedjes te willen reproduceren.
- Grete

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️️

Ik voel me nu veel vrijer op de piano en het lijkt alsof het vanzelf gaat, dank zij de goede begeleiding van Sabine en Folkert, ik kan beter improviseren en het klinkt heel goed.
- Helena

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️️

Keys to Magic heeft me opgeleverd: veel plezier, ontspanning, tijdsbesteding, expressie van gevoelens, en ja, ook chaos, herhaling, loslaten van het oude, terug komen bij de schone lei…om echt opnieuw te starten.
- Karin

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️️

Wat voel ik me dankbaar dat het intuïtief pianospelen op mijn pad kwam via de online cursussen van de superfijne mensen Sabine en Folkert.
- Koen