Gratis mini-cursus intuïtief pianospelen voor beginners

Gratis mini-cursus intuïtief pianospelen

Koester jij altijd nog een stille wens om te beginnen met pianospelen?

Staat je piano thuis stof te vangen en voel je dat dit een perfect moment is om je instrument nieuw leven in te blazen of heb je gewoon zin om (weer) te beginnen met pianospelen?

✨ Leer improviseren vanuit ontspanning en verwondering
✨ Breng je muzikale creativiteit in een stroomversnelling
✨ Ontdek jouw eigen muzikale geluid

Meld je aan voor de gratis mini-cursus intuïtief pianospelen en ontvang 3 gratis lessen.

Je ontvangt de eerste les direct in je mailbox. 💌

Je gegevens zijn veilig

Je kan je op elk moment uitschrijven.

“Zelf speel ik al jaren piano en dat ging altijd met ups en downs.”

Met heel veel plezier begon ik aan mijn studie klassiek piano aan het conservatorium, maar het leverde ook spanning op, angst om te falen en na mijn afstuderen: tegenzin om te spelen.

Per toeval eigenlijk ontdekte ik hoe het is om piano te spelen vanuit verbinding met mezelf door middel van meditatie. Ik geniet nu weer 100% van het prachtige instrument de piano.

Sinds ik deze deur heb geopend droom ik ervan om dit door te geven aan anderen. En nu is het zover: samen met mijn man Folkert die ook pianodocent is, heb ik al onze inzichten en ervaringen in praktische lessen gegoten.

Folkert en ik helpen je heel graag op weg met intuïtief pianospelen in onze nieuwe gratis mini-cursus! In drie verschillende proeflessen nemen je mee op een kleine muzikale ontdekkingsreis.

Liefs, Sabine

P.s. Je hoeft geen noten te kunnen lezen.

Gratis mini-cursus intuïtief pianospelen

Meld je hieronder aan en ontvang de eerste les direct in je mailbox. 💌

Je gegevens zijn veilig

Je kan je op elk moment uitschrijven.

Dit zeiden anderen over onze mini-cursus:

“Toen ik de proeflessen had gevolgd wist ik, dit is wat ik al heel lang zoek. Begeleiding om te improviseren met veel spel inspiratie, hele bruikbare aanwijzingen en een muzikale onderbouwing die uitnodigt om te spelen zonder stress, frustratie en beoordeling. Ik speel nu met plezier en verwondering. Geen prestatie maar een ontdekkingstocht.” – Joy

“Wow, net de proefles gedaan. Ben ervaren amateur en loop vast en ben ontevreden over mijn spel maar wat er net gebeurde was magisch. Ik zit nu met tranen in mijn ogen. Ik heb overigens de halve les gemist. Ik ging aan op het blind zoeken en een accoord spelen. Daarop volgde een heerlijke klankenreis. Dank je wel. Dit had ik nodig.” – Saskia

“Ik heb al zo’n 15 jaar geen piano gespeeld, terwijl ik vroeger vele jaren les heb gehad. Steeds wilde ik weer beginnen, maar het kwam er niet van. Toevallig zag ik jullie aankondiging op Facebook en ik was gewoon benieuwd hoe het zou zijn om op een andere manier met piano spelen bezig te zijn, want improviseren is iets wat ik nooit gedacht had te kunnen. Het heeft me nu al veel opgeleverd: opeens speel ik bijna elke dag en ik ben verbaasd dat ik inderdaad gewoon aan het improviseren ben.” – Mariëlle

Logo Magisch Pianospelen

Logo Magisch Pianospelen

Sabine en Folkert helpen pianisten vrij te worden achter hun piano en de liefde voor het pianospelen weer terug te vinden of juist te ontdekken via hun online pianoles school Keys to Magic.

Folkert en Sabine